:

Szerző: mz

2001. február 9. 20:58

Ericsson UMTS hálózat épül Portugáliában

[Noguchi] Az Optimus döntése egyértelműen jelzi bizalmukat Portugália elsőszámú mobilhálózati szállítójában, és megerősíti az Ericsson világelső helyét a 3G technológiákban.

Augusto Azevedo, az Optimus UMTS-projektért felelős vezetője örömmel folytatja cége együttműködését az Ericsson-nal a következő generációs mobil eszközök világában is.

Az Ericsson az Optimus 1998-as megalakulása óta szállít a cégnek GSM hálózati berendezéseket, ezzel is hozzájárulva az Optimus piaci részesedésének gyors növekedéséhez.

Eduardo Restuccia, az Ericsson in Portugal elnöke nagyra értékeli az Optimus megbízását, amely szerinte az Ericsson portugáliai munkájának és sikereinek elismerése. Az Optimussal kötött együttműködés mérföldkő a portugál Mobil Internet fejlődésében.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 08:04

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.