:

Szerző: roberto

2001. február 8. 20:30

Népszerű programok új verziói: XFMail, XMovie, XFce

XFMail -- Sokan szeretik e programot, mert kis méretéhez képest hatalmas a tudása: több IMAP és POP account-ot kezel, támogatja a PGP és a GPG titkosítást, szűrőket lehet vele definiálni és nagyon jól konfigurálható. Az új verzió az 1.4.7-es, letölthető innen.

XMovie -- Megújult a Linuxos világ egyik kedvenc médialejátszója. A program MPEG-1, MPEG-2, MP3 audió, MP2 audió, WAV, AIFF, AC3 audió, Quicktime és DVD lejátszására képes. Az egyetlen program, amellyel kényelmesen lejátszhatók az 50 percnél hosszabb filmek. Az 1.6-os verzió letölthető innen.


Akcióban az XMovie

Pár napja számoltunk be az XFce Desktop újabb verziójának megjelenéséről, de azóta már megjelent a 3.7.2-es verzió, amit letölthettek az XFce honlapjáról.

A rendszergazdák és a programozók számára is jelentek meg újdonságok: binutils 2.10.1.0.7 béta, BIND 9.1.1rc1 béta és a Cervisia 1.0.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 00:55

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.