Szerző: Vörös Péter

2000. március 27. 09:29

A Microsoft és az USA Igazságügyi Minisztériuma holnapig meg kell állapodjon a monopólium-ellenes perrel kapcsolatban

HIRDETÉS

Thomas Penfield Jackson megunta a hónapok óta tartó közvetítő tárgyalások eredménytelenségét és ultimátumot adott a feleknek. Állítólag a Microsoft be is nyújtotta új „ajánlatát" pénteken, bár újabb találkozót ezzel kapcsolatban nem tűztek napirendre. A felek nem kommentálták a híreket. Még ha a éjt nap alá téve dolgoznak is a két fél ügyvédei, akkor is hetekbe telhet egy komoly javaslat megfogalmazása, így a keddi határidő lehetetlennek tűnik. Nyilvánvaló azonban, hogy ha Jackson bíró valódi előrelépést tapasztal, akkor nem fog „erősködni". A szakértők szerint azonban az is biztos, hogy a bíró tésztaként nyújtható határidőt sem fog a feleknek adni. [TechWeb, PC World]

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 02:12

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.