:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. február 7. 18:36

Alaplapteszt: ASUS CUV4X és Procomp BIS2M

A Savage Gamers oldalán megjelent egy összehasonlító teszt, amelyben az ASUS VIA Apollo Pro 133A chipkészletes alaplapját egy másik tajvani gyártó, a Procomp i815 chipsetes terméke igyekszik megszorítani. Hogy sikerül-e neki?

A Savage Gamers oldalán megjelent egy összehasonlító teszt, amelyben az ASUS VIA Apollo Pro 133A chipkészletes alaplapját egy másik tajvani gyártó, a Procomp i815 chipsetes terméke igyekszik "megszorítani". Hogy sikerül-e neki?

    "Aki nem akar tuningolni az mindkét alaplapban megbízható társra lelhet, megfelelő memóriával az Asus néhol jóval gyorsabb, de a Procomp termékét is nyugodt szívvel ajánlom, főleg árát figyelembe véve.

    Tuningolásra jelen formájában egyik lap sem ajánlható, ha viszont az Asus BIOS frissítéssel orvosolná a feszültség problémát, igen jó kis alaplaphoz juthatnánk, még elfogadható áron. A megrögzött Intel mániákusoknak csak annyit: a Via felnőtt jóval nagyobb vetélytársához, chipje legalább olyan megbízható és gyors is..."

Az elvégzett tesztek mennyisége a szokás szerint bőséges, a grafikonok jól olvashatóak, mi kell még?

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 18:51

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.