Szerző: mz

2001. február 5. 20:44

Letölthető az Oracle Discoverer 4i

[Oracle] Az Oracle ma bejelentette, hogy díjakat nyert eseti lekérdező, elemző és webes publikáló eszközének legújabb változatát, az Oracle Discoverer 4i-t a fejlesztők korai verzióként világszerte máris letölthetik.

Az Oracle Technology Network (OTN) fejlesztői program több mint 1,3 millió tagjának letöltésre felkínált Oracle Discoverer 4i segítségével a felhasználók az adatokat a weben keresztül többféle módon jeleníthetik meg, továbbá a rangsorolást és a piaci részarányok számítását is lehetővé tevő magasabb szintű üzleti elemzéseket végezhetnek. Ezen felül az új verzió az automatikus összegzés kihasználásával a lekérdezéseket is gyorsabban és minimális adminisztrációval hajtja végre. Az OTN-ről ingyenesen letölthető a szoftver Windows NT-re írt verziója, így a fejlesztők máris továbbfejleszthetik megoldásaikat az internetes operatív üzleti adatelemzés terén.

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról