:

Szerző: Barna József

2001. február 4. 11:37

Hasznos újdonságok Windows 2000 felhasználók számára

[NT Compatible] Csokorba szedve itt gyűjtöttünk egybe néhány hasznos segédprogramot Windows 2000 felhasználók számára:

[NT Compatible] Csokorba szedve itt gyűjtöttünk egybe néhány hasznos segédprogramot Windows 2000 felhasználók számára:
  • Tweak 2000 1.5: megjelent a Tweak 2000 legújabb verziója. Ez az apró kis gyűjtemény nem más, mint olyan .reg fájlok tárháza, melyek által Windows 2000 alatt optimalizálhatóak az Internet, Fájlrendszer és a CPU L2 cache beállítások. A regisztrációs bejegyzések alkalmazása előtt javasolt egy biztonsági másolat létrehozása a regisztrációs adatbázisról az ördög nem alszik közmondás esetleges igazságtartalma miatt.
  • Windows 2000 tippek és trükkök: újdonságokkal bővült a Rojak Pot hasznos tanácsokat tartalmazó virtuális kézikönyve. Az új verzió ennek megfelelően új verziószámot is kapott (2.6), és itt olvasható.
  • Windows 2000 NVidia Refresh Rate Fix: az új segédprogram (mely az alapértelmezés szerinti 60Hz-től eltérő képfrissítési frekvencia beállítását teszi lehetővé NVIDIA kártyákon) legújabb verziója (build 133) letölthető innen.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 00:30

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.