Szerző: xtr

2001. február 1. 19:19

Függvénytáblázat digitálisan

A jó hűtőknél az egyik legfontosabb a jó anyagválasztás. Ez persze nem olyan könnyű, hisz a hűtő anyagának jó hővezetőnek kell lennie, és kis fajhővel kell rendelkeznie, míg a szigetelés pedig fordítva: rossz hővezető kell legyen nagy fajhővel.
Mint sok dolgozat és vizsga közben, most is segítséget nyújt, hű társunk: a négyjegyű függvénytáblázat. De mivel ezt az idő eléggé megviselheti, úgy döntöttünk felrakjuk az ftp szerverünkre, digitális formában. Sajnos a scannelés nem sikerült a legjobban, így kénytelen voltam begépelni a legfontosabbakat. Vagyis a 188. és a 189. oldalt. Ennek címe: szilárd anyagok hőtani adatai. Közeli terveink közt szerepel a teljes táblázat feltöltése, annak ellenére, hogy tele van számunkra fölösleges dolgokkal. Mindnyájunk életének megkönnyítése végett, arra kérünk titeket, tegyetek javaslatot a legfontosabb lapokra, amiket digitálisan is rögzítünk az utókor számára. Tippeket leadni itt lehet.

A táblázat innen vihető (fugvtabl.xls - 16Kb).

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról