:

Szerző: mz

2001. január 25. 19:15

Matáv - tüntetés

Egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmemet egy kezdeményezésre: Matáv tüntetés, 2001. Az ötlet nem új, hiszen volt már mobiltelefonos tüntetés, az internetezők is próbálkoztak valami sztrájkféleséggel, a vezető vezetékes szolgáltató esetében még nem emlékszem ilyesmire.

A lapot érdemes meglátogatni, jónéhány érdekes, mosolyogtató szöveget találni rajta, néhányat idéznék:

Cél: Addig ostromolni őket amíg be nem látják hogy többe fog kerülni a biztonsági őrök megfizetése hogy leállítsák a felbőszült internetezőket, mint amennyit a telefondrágításon keresnek. Persze nem szó szerint így...

Eszközök: Nincs megkötés, hozz amit tudsz. Molotov koktél, kis gereblye, pót fogsor, atomrakéta, flóberpisztoly, nuncsákó, stb.

Tervezett programok: Matáv telefonszámla nyilvános égetése, matáv-logó-a-seggen, matávos házak átgraffitizése, stb.

Mivel a szervezők a Krisztina körúti Matáv iroda előtti füves területre szervezik az összejövetelt, egy apró intést szeretnék tenni: az épület felújítása után a cég gyönyörűen füvesítette a területet, ezért kérem, a gyepre ne lépjenek, és a facsemetéket is kíméljék meg. Nem tehetnek róla.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 12:50

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.