Szerző: bzd

2000. március 25. 00:10

Trükkök

Ma kaptam Balsától egy levelet, amiben építő-jellegű kritikával illette a lapot, ezt a részt szerette volna mindenkivel megosztani:

Ma kaptam Balsától egy levelet, amiben építő-jellegű kritikával illette a lapot, ezt a részt szerette volna mindenkivel megosztani:
    "[...]A hűtőbordákat általában folyatással gyártják.(mint a gyerekek gyurmakészlete: belerakják egy tégelybe az anyagot, majd megnyomják, és a tégely másik végén kijön a négyszög, csillag, napocska, stb. metszetű gyurmakígyó.) Az így készült bordák általában nincsenek keresztirányban tagolva, mert ezt a technológia nem igazán teszi lehetővé. Ezt a gyár helyett mi is megtehetjuk: Vékony fűrészlappal (hangsúlyozom: vékony) keresztirányban bevagdoshatjuk a bordákat. A hűtőbordák felületét (így hatásfokát) e módon a legkönnyebb növelni. Azért túlzásokba sem kell esni, mert a borda szilárdságára megy a dolog, és akkor mi tartja majd a ventiket? A tehnológia hátranya, hogy az így keletkezett éles vágófelületek, amik megnehezítik pl. a borda tisztítását. [...]"

Az ilyen, és ehhez hasonló trükköket majd hamarosan egy cikkbe rendezem, hogy egy helyen legyenek ezek a hasznos, apró praktikák.
Végezetül kérek mindenkit, aki arra vetemedik, hogy ír nekem valami olyat, amit szeretne, hogy kirakjak a Cool-itre, akkor azt NE ékezetek nélkül tegye, mert lassan beleőrülök az ékezetek javítgatásába... Köszike! :)

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról