:

Szerző: Bőle György

2001. január 19. 21:27

Holnap kezdődik a kínai újév

Holnap kezdődik a kínai újév, és egészen január 28-ig tart majd. Miért érint ez minket és titeket olvasókat? Mert ezt az ünnepet a taiwani naptárban is jegyzik. Köztudott, hogy ebben a kis országban - és Kínában - székel szinte az összes komolyabb gyártó, amely alaplapot, chipset-et és memóriát gyárt, adva a világtermelés nem csekély százalékát. Nem lesznek bejelentések, nem lesznek szállítások, és nem lesznek hírek se.

Holnap kezdődik a kínai újév, és egészen január 28-ig tart majd. Miért érint ez minket és titeket olvasókat? Mert ezt az ünnepet a taiwani naptárban is "jegyzik". Köztudott, hogy ebben a kis országban - és Kínában - székel szinte az összes komolyabb gyártó, amely alaplapot, chipset-et és memóriát gyárt, adva a világtermelés nem csekély százalékát. Nem lesznek bejelentések, nem lesznek szállítások, és nem lesznek hírek se.

Persze semmi ok az izgalomra, mert az NVIDIA, az AMD, az Intel, és még számos meghatározó és érdekes cég is létezik az iparágban Taiwan-on kívül...

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 07:19

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.