Szerző: mz

2001. január 18. 23:58

Teljessé vált a chello magyarországi vezetősége

[Noguchi] A chello Broadband Hungary új ügyvezetője, Hivatal Péter bejelentette, hogy teljes lett a világ egyik vezető szélessávú Internet-szolgáltatója magyarországi vállalatának menedzsmentje. A vállalat célja, hogy 2001. végéig vezető szélessávú Internet-szolgáltatóvá váljon, így minden eddiginél kedvezőbb feltételekkel ajánl állandó, nagysebességű szolgáltatást. Emellett csak fix havidíjat kell fizetni, telekommunikációs költségek nélkül. A szolgáltatás már a múlt év végétől elérhető Budapest hat kerületében, illetve a miskolci UPC-előfizetők számára.

Hivatal Péter, a chello Broadband Hungary ügyvezetője elmondta: Cégünk itthon is piacvezető szerepre tör: az év végéig 15000 előfizető kiszolgálását tervezzük. A 24 órás, fix havi díjas, tehát telefondíj mentes, nagysebességű Internet-szolgáltatást jelenleg a főváros I., II., IV., XI., XIII., XIV. kerületében és egész Miskolcon kínáljuk a UPC előfizetői számára.

A United Pan-Europe Communications (UPC) érdekeltségébe tartozó chello broadband teljes egészében magyar vezetést bízott meg a hazai piac meghódításával. Ez azt is jelenti, hogy a chello zárt portálján magyar nyelvű tartalom található, hiszen a chello a hazai tartalomszolgáltatókra támaszkodik elsősorban és támogatja őket a szélessávú tartalom előállításában is.

Az újonnan kinevezett ügyvezető, a szakmában jól ismert Hivatal Péter nevéhez fűződik a nagy sikerű Reader’s Digest magazin elindítása. 1991. és 1998. között a Reader’s Digest Kiadó, majd az egyik legnagyobb hazai marketing-szolgáltatásokat nyújtó vállalatcsoport, az M Csoport Holding ügyvezetőjeként dolgozott. 1998. óta a Direkt Marketing szövetség elnöke is.

A chello marketingigazgatója, Lakatos Zsolt a Manchesteri Egyetem MBA-kurzusának elvégzése után 1996-tól 2000-ig a Bell Telemarketing Kft-t vezette.

Siklós András a chello csak előfizetők számára elérhető, zárt portáljának irányításával megbízott tartalomfejlesztési igazgató. Ő felelős az elsősorban szélessávú hálózatokon élvezhető multimédiás tartalom, így animációk, rövidfilmek és filmelőzetesek fejlesztéséért. Siklós András korábban az MTV híradójának főszerkesztőjeként, valamint a Magyar Rádió vezető hírszerkesztőjeként dolgozott, 1999-től az MTV Online létrehozatalánál szerzett fontos ismereteket a magyar Internet-iparról.

A korábban a Vivendi Telecom Hungary munkatársaként dolgozó Nagy István a chello produkciós vezetőjeként a tartalomszolgáltatás informatikai és technikai hátteréért felelős.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról