:

Szerző: Ady Krisztián

2000. március 24. 21:59

ASUS M8400 notebook

Márciusban kereskedelmi forgalomban is kapható lesz az ASUS legújabb, a CEBIT 2000 kiállításon hivatalosan is bemutatott M8400 sorozatú notebookja. Az "all in one" kategóriában új szabványnak számító gép minden olyan funkciót tartalmaz, amely a mai kor elvárásainak megfelel. Az Intel SpeedStep PIII-as processzorát támogató gép a jelenleg elérhető leggyorsabb, akár 700MHz-es micro PGA-2 szabványú lapka befogadására képes. Az újdonságnak számító IEEE 802 szabványú firewire port, amely a nagy sebességű digitális jel-átvitelt teszi lehetővé ugyanúgy megtalálható benne, mint a mini PCI 1B bővítőkártya. Az S3 Savage MX, AGP 8MB SGRAM-mal bíró video vezérlő kártyának 70%-kal jobb 3D teljesítménye van, mint a korábbi ATI kártyáknak. A 3D effektes PCI hangkártya a legújabb játékok támasztotta igényeket elégíti ki. A 24x CD-ROM vagy 6xDVD ROM a floppy meghajtó mellett szintén beépített "széria felszerelés". Nem csalás, nem ámítás: a 14,1 colos, színes TFT kijelzős gép csupán 35 mm vastag és 2,85 kg.
Az ASUS legújabb gépe az igényes kivitelt és csúcsteljesítményt keresők körében számíthat érdeklődésre.

További információ: www.sowah.hu

Pár ízelítő kép: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ...ez a gép egyszerűen gyönyörű!!!

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 12:23

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.