Szerző: mz

2001. január 12. 20:49

Ericsson kábelmodemekkel dolgozik a Time Warner

[Noguchi] Az Ericsson bejelentette, hogy a Time Warner Cable az Ericssont választotta egyik fő kábelmodem-szállítójának a 2001. évre. A Time Warner Cable az Ericsson PipeRider HM200c kábelmodemét használja ügyfeleinél az egész USA-ban.

Az Ericsson PipeRider HM200c kábelmodem a kábeltelevízióban rejlő hatalmas lehetőségeket használja az Internet és a multimédiás adatok kezeléséhez. A HM200c további egyedülálló szolgáltatása az ún. PipeLock technológia, mely lehetővé teszi a kommunikáció felfüggesztését mindössze egy gombnyomásra, így teljes biztonságot biztosít, ha a számítógépet nem használják. Jelenleg egyetlen más kábelmodem sem támogatja ezt a funkciót. A PipeRider a szabványos Ethernet kapcsolat mellett USB-vel is csatlakozhat a számítógéphez.

Björn Krylander, az Ericsson Home Communications alelnöke és ügyvezetője szerint nagyon bíztató, hogy legkiemelkedőbb megrendelésüket az USA legnagyobb kábelszolgáltatójától kapták. Ezzel azt is elismeri a Time Warner, hogy az Ericssonnak meggyőző jövőképe van az otthoni hálózatok jövőjéről, és elkötelezett a PipeRider kábelmodem eljuttatása mellett az amerikai családokhoz.

Marty Wilson, az Ericsson Home Communications az amerikai kontinens irányító kereskedelmi- és marketingalelnöke szerint a PipeRider kábel-modem gyors letöltést, a legmagasabb szintű biztonságot, gyors telepítést és általános megbízhatóságot nyújt a fogyasztóknak. Az együttműködés lehetővé teszi, hogy a PipeRider a szélessávú Internet fő kapujává váljon Amerikában.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról