Szerző: mz

2001. január 10. 20:00

Minden egyben a Panasonic új tévéjében

[Mmd] A Panasonic bejelentette, hogy új, 15,2 inch képátmérőjű

[Mmd] A Panasonic bejelentette, hogy új, 15,2 inch képátmérőjű BS digitális LCD képernyős tévérendszert mutat be, mely beépített DVD audio- és videolejátszót, illetve kézi távvezérlővel használható internetböngészőt is tartalmaz. Az új LCD képernyős tévé 2001. februárjában jelenik meg a japán piacon, és szabadáras lesz. Az új tévérendszer a cég "PanaSense" és "LifeVit.com" internetes áruházaiban is megvásárolható.

Az új LCD-képernyős tévé támogatja a hónap elején Japánban bevezetett BS digitális műsorszolgáltatásokat - a HDTV-műsorokat, a datacastingot és a BS digitális rádióműsorokat -, valamint a kézi távvezérlővel a hagyományos internetes szolgáltatásokat is el lehet érni. Az e-mailek küldéséhez, fogadásához és az Internet böngészéséhez (Internet Explorerrel) csak távvezérlő kell, billentyűzetre nincs szükség.

Az 5.1 csatornás hangkimenettel rendelkező DVD audio- és videolejátszó valósághű hang- és videoélvezetet kínál, akárcsak egy otthoni házimozirendszer.

Az új tévé D-VHS videomagnóhoz is csatlakoztatható, továbbá a beépített i-LINK terminál segítségével a kiváló minőségű BS digitális műsorok is egyszerűen felvehetők és visszajátszhatók a távvezérlő használatával. A DV-kamkorderek és digitális állóképkamerák állóképeinek rögzítése ugyanezzel az i.LINK interfésszel történik. Az új LCD-képernyős tévében a Panasonic egyedülálló megjelenítési technológiái - például az "LCD AI (Adaptive Brightness Identfier)" és a "Digital Cinema Reality" elnevezésű digitális feldolgozási technológiák - biztosítják az optimális képminőséget és képi élményt.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról