Szerző: Kovács Attila

2001. január 13. 19:21

Videovágás Matrox RT2000-rel

A Toms Hardware Guide oldalán 2 hete jelent meg egy hosszabb lélegzetű cikk a Matrox RT2000 digitális videoeditáló rendszerről. Az írás egy példán keresztül mutatja be a Matrox RT2000 kártyát és annak tudását.

A Tom's Hardware Guide oldalán 2 hete jelent meg egy hosszabb lélegzetű cikk a Matrox RT2000 digitális videoeditáló rendszerről. Az írás egy példán keresztül mutatja be a Matrox RT2000 kártyát és annak tudását.
"Az RT2000 a saját kategóriájában tökéletes megoldást kínál. 1099 dollárért mindent megkapunk, amivel videokat tudunk szerkeszteni. A Matrox nem csak az elengedhetetlenül szükséges hardvert, hanem a videovágáshoz szükséges szoftvereket is az RT2000 csomagjába pakolta, ami egyaránt kielégíti az amatőr és félprofesszionális videokovácsolók igényeit is."
A cikket érdemes elolvasni, ugyanis sok mindenre választ kapunk belőle. Mint már említettem, eme teszt végigvezet minket egy videovágási folyamaton, ezért sok olyan dologra is fény derül, ami egy "átlagos" teszből nem derülne ki...

A Tom's Hardware teszt apropójából ezúton szeretnénk a téma iránt érdeklődő olvasóink figyelmébe ajánlani egy régebbi, nálunk megjelent Matrox RT2000 tesztet.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról