Szerző: Vörös Péter

2000. december 27. 00:09

A Salomon Smith Barney elemzője szerint az IBM nem fog bejelenteni profit-figyelmeztetést

[Bloombergs, TechWeb] A Salomon Smith Barney egyik elemzője, John Jones Jr. szerint az IBM esetleges profit-figyelmeztetésével kapcsolatos híreszteléseknek semmi alapjuk nincs. Jones szerint az IBM-nek sikeres lesz a mostani negyedéve, mivel a céget meglehetősen kevéssé érinti az amerikai fogyasztói PC piac gyengesége, szemben pl. a Compaq-kal, a Gateway-jel és a Dell-lel. Lou Gerstner vezetősége alatt, 1993 óta nem tett közzé profit-figyelmeztetést az IBM.

Jones szerint az IBM növekedése ebben a negyedévben a számítógépes szolgáltatásokból, a hálózati szerverekből, félvezetőkből és a testre szabott chip-ekből fog származni.

A világ legnagyobb számítógépgyártójának részvényárfolyama pénteken 7,44$-ral (9,12%-kal) 89$-ra emelkedett.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.