:

Szerző: Vörös Péter

2000. december 21. 14:56

"Powered By Oracle" márkajel program

[Sajtóközlemény] Az Oracle alapon működtetett publikus webhelyek számára hozta létre az Oracle a "Powered by Oracle" márkajel programot, megteremtve ezáltal az Oracle szoftverek által biztosított minőségi alaprendszerek felhasználásának bizonyítékaként való megjelentetését a minősített webhelyeken.

A TheStreet.com internetes vállalatokat felsoroló listájának 95%-a, a USA Today "e-Business 50" listájának 96%-a és a Fortune e50 lista 96%-a az Oracle ügyfele. A legkülönbözőbb iparágak legkülönbözőbb méretű vállalatai most fedezik fel, amit a sikeres elektronikus kereskedelmet folytató cégek évek óta tudnak, hogy csak az Oracle szoftvere használja ki teljes mértékben az internet lehetőségeit.

Az Oracle felkínálja a lehetőséget, hogy hagyományosan kiváló minőségének jó hírnevét ügyfelei felhasználják internetes vállalati tevékenységükben. Felkínáljuk exkluzív elektronikus kereskedelmi "webes márkajelük" használatát. Az elektronikus kereskedelmi márkajel megkülönböztető jegy, amellyel a vállalatok minden más e-business cégtől megkülönböztethetik magukat. Az Oracle márkajel-programja révén a cég vállalati tevékenységét társíthatja azzal a hírnévvel, amelyet az Oracle a világ vezető elektronikus kereskedelmi szolgáltatójaként élvez.

Az Oracle elektronikus kereskedelmi márkajele kizárólag az Oracle licence alapján és a használati irányelvek betartásával használható.

A programmal kapcsolatos információk, hírek és szolgáltatások a www.poweredbyoracle.hu publikus weboldalon érhetők el. A "Powered by Oracle" márkajel programban való részvétel a csatlakozott cégeknek előnyöket, többletszolgáltatásokat biztosít. Ezek a következők:

  • A "Powered by Oracle" weboldalon minden, a programban résztvevő cégről rövid információt jelenítenek meg és linket helyeznek el a webhely gyors elérése érdekében.
  • A programban résztvevők élvezik annak előnyét, hogy az Oracle célzott marketing tevékenységet folytat a "Powered by Oracle" webhely népszerűsítésére.
  • A weboldalon a programban résztvevő cégek munkatársai kérdéseket tehetnek fel az Oracle termékek, technológiák vonatkozásában, melyre szakértő kollégáink válaszolnak. A legnagyobb érdeklődésre számot tartó 3 kérdést a válaszokkal együtt publikálják a széles látogatóközönség felé is.
  • A programban résztvevő vállalatok számára alkalmanként előadási, bemutatási, megjelenési lehetőséget biztosítanak rendezvényeiken, szakmai szemináriumaikon.
  • A minősített site-okat referenciaként jelentetik meg az Oracle saját előadásaiban.
  • Az Oracle havi rendszerességgel kiküldött hírlevelében számolnak be a program résztvevőiről.
  • A hónap kiemelt Oracle site-jának választott partnerük kiemelt publicitást kap a website főoldalán.
  • Az adott naptári évben a hónap kiemelt Oracle site-jának választott cégek között egy fős ingyenes külföldi Oracle konferencia-részvételt sorsolnak ki.
  • A program tagjai a programba való belépést követően egy egyszeri nagymértékű oktatási kedvezményben részesülnek.

Minden programban résztvevő cég egy munkatársa számára ingyenes részvételt biztosítanak a Magyarországi Oracle Felhasználók Konferenciáján (HOUG). A program részese lehet minden olyan cég, amely Oracle adatbáziskezelő fölött és/vagy Oracle eszközökkel létrehozott publikus webhelyet üzemeltet, jelentkezik és megfelel az alapvető minőségi kritériumoknak.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 01:20

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.