Szerző: mz

2000. december 20. 20:07

A hp mobil megoldások fejlesztését szorgalmazza

[Noguchi] A Hewlett-Packard Company új megoldások, programok és szakmai szövetségek létrehozására készül a mobil szolgáltatások és infrastruktúra több milliárd dolláros forgalmat bonyolító piacán. Kezdeményezéseivel a testre szabott mobil elektronikus szolgáltatások kialakítását kívánja elősegíteni (pl. automatikus értesítés a repülőjáratok indulási idejének megváltozásáról, megérkezés után azonnali hozzáférés az adott várossal kapcsolatos fontos információkhoz, stb.).

BroadVision technológiára épülő mobil kereskedelmi megoldás nagyvállalatok számára

A HP nagyvállalatoknak szánt mobil kereskedelmi megoldása (HP Enterprise Commerce Mobile Solution) olyan biztonságos, folyamatos rendelkezésre állást garantáló, teljes körű szoftver- és hardvercsomag, amelynek segítségével a cégek térbeli megkötöttség nélkül, mobil eszközökön keresztül tarthatnak fenn üzleti kapcsolatot ügyfeleikkel. Az előintegrált megoldás a mobil ügyfeleket, partnereket és dolgozókat testre szabott, helyszín-specifikus információval ellátó BroadVision Mobile Solution rendszert olyan piacvezető vállalatok technológiáival ötvözi, mint pl. a TANTAU és a Nokia. A csomag a HP folyamatos rendelkezésre állást garantáló infrastruktúrájának elemeit is tartalmazza – szervereket, adattárolási terméket, a HP OpenView Manager for BroadVision központosított kezelőszoftvert és a HP VirtualVault biztonsági megoldást. A zökkenőmentes bevezetés és üzemeltetés érdekében az ügyfelek a HP egykapus tanácsadó és támogató szolgáltatását is igénybe vehetik.

A HP csomagja segítségével az információk és a szolgáltatások az ügyfél tartózkodási helyéhez és mobil eszközének típusához igazíthatók, ezzel is csökkentve a tranzakció lebonyolításához szükséges lépések számát. A megoldás arra is képes, hogy információt gyűjtsön az ügyfél használati szokásairól és a trendekről, az összegyűjtött adatokat elemezze, majd azokra reagálva az adott személy igényeinek és a mobil kereskedelem általános trendjeinek megfelelően alakítson ki szolgáltatásokat. Az alkalmazási lehetőségek rendkívül sokrétűek: a felhasználók akár pénzügyi és bankszolgáltatásokat is igénybe vehetnek ezzel a módszerrel.

A HP Mobile e-Services Bazaar

A Szilícium-völgyben működő HP Mobile e-Services Bazaar az új mobil technológiák kísérleti laboratóriuma, az innovatív ötletek, stratégiák és technológiák inkubátorháza. A HP eddig már Helsinkiben, Szingapúrban, Pekingben és Bangkokban is indított hasonló kezdeményezéseket.

A HP Mobile e-Services Bazaar az új mobil elektronikus szolgáltatások kipróbálására és tesztelésére, speciális érdekcsoportok létrehozására, információszerzésre és az innovatív megoldások közelebbi megismerésére biztosít lehetőséget az érdeklődő szolgáltatók és nagyvállalatok számára. Az ide látogató alkalmazás-szolgáltatók a HP és a többi résztvevő által biztosított műszaki, marketing és értékesítési támogatást hasznosíthatják előnyösen.

A HP Garázsprogram mobil változata

A HP mobil piaci jellemzőkkel egészítette ki már eddig is nagy kiterjedésű Garázsprogramját, és így új megoldásokkal és szolgáltatásokkal tudja segíteni az internetes üzleti tevékenység vezeték nélküli változatának kialakítását, vagy akár egy teljesen új, vezeték nélküli vállalkozás létrehozását. Ma már az induló vezeték nélküli vállalkozások és a Mobile e-Services Bazaar résztvevői is részesülhetnek a HP Garázsprogram előnyeiből – igénybe vehetik a különféle megoldásokat, szolgáltatásokat, fizetési konstrukciókat, illetve közös marketingakciókat szervezhetnek a HP-vel.

A program résztvevői tanácsadói értékelést kérhetnek az EveryPath-tól, és további előintegrált megoldásokra tehetnek szert a BroadVision jóvoltából. Emellett a HP Mobile e-Services Bazaar központjaival is felvehetik a kapcsolatot vezeték nélküli megoldásaik népszerűsítése érdekében.

A HP Garázsprogram az induló vállalkozásokat kívánja segíteni a piaci bevezetés idejének lerövidítésében, a nyereséges működés megteremtésében és az új üzleti modellek kidolgozásában. Az értékesítési csatornák kiépítése érdekében támogatja kapcsolatteremtésüket a mobil piac kulcsfontosságú szereplőivel, köztük az alkalmazás- és távközlési szolgáltatókkal is.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.