Szerző: mz

2000. december 20. 19:20

A Visa új, animált logója

[Mmd] A Visa International ma bejelentette, hogy a fizetőkártya üzletágban elsőként egyedi hangeffektussal kombinált, új animációs logót vezet be, mellyel a Visa márkát kívánja tovább népszerűsíteni az elektronikus és a mobil kereskedelem területén, valamint a virtuális fizetések piacának egyéb új szegmenseiben.

Az új animációs logó és a hozzá kapcsolt hangeffektus azt jelzi, hogy a PC-n, mobiltelefonon, PDA-n vagy más, fizikai plasztiklap alkalmazása nélkül működő eszközön keresztül kezdeményezett fizetés Visa termék segítségével történik. Az új logó a felhasználók számára egyértelművé teszi, hogy a Visa termékeit használva az új környezetben is a hagyományos fizetések világában megszokott magas szintű kényelmet és biztonságot élvezhetik.

A Visa várakozásai szerint a fizetési piacon hamarosan kialakul a u-commerce-ként emlegetett univerzális kereskedelem, amelybe tér- és időbeli megkötöttség nélkül, bárki, bármilyen módon, számos modern fizetési eszköz (pl. mobiltelefon, PDA vagy set-top box) segítségével bekapcsolódhat.

Az animációs logó használata a jelenleg fejlesztés alatt álló, új technológiai termékek megjelenésével párhuzamosan tovább bővül majd, néhány éven belül pedig a világ piacainak legnagyobb részén látható és hallható lesz. Lengyelországban jelenleg folyik az akusztikai elemet tartalmazó új logót népszerűsítő rádiós reklámkampány. A Visa többféle felhasználási területen szeretné alkalmazni az új logót, többek között a Visa weboldalra történő bejelentkezés és a fizetési tranzakciók lebonyolításának részeként.

Az új logó a Visa weboldalán, a Visa logóra tekinthető meg. A lejátszáshoz Macromedia Flash 5.0 szükséges.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.