Szerző: Barna József

2000. december 19. 15:35

Új ABIT KT7/KT7-Raid BIOS

[Filees!] Egyik kedves olvasónk hívta fel rá a figyelmemet, hogy sokakat érdekelhet az új KT7 BIOS. Az egyetlen ok, ami miatt a tegnapi BIOS-csokorba nem került bele az volt, hogy az AMDZone óva intett mindenkit annak használatától. Azonban időközben a hivatalos verzió is felkerült az ABIT honlapjára, mellyel - a visszajelzések alapján - már semmi probléma sincsen. Az új KT7/KT7-Raid nem béta (ver. WT) image file letölthető innen . Még egyszer köszönöm a visszajelzést.

[Filees!] Egyik kedves olvasónk hívta fel rá a figyelmemet, hogy sokakat érdekelhet az új KT7 BIOS. Az egyetlen ok, ami miatt a tegnapi BIOS-csokorba nem került bele az volt, hogy az AMDZone óva intett mindenkit annak használatától. Azonban időközben a hivatalos verzió is felkerült az ABIT honlapjára, mellyel - a visszajelzések alapján - már semmi probléma sincsen. Az új KT7/KT7-Raid nem béta (ver. WT) image file letölthető innen. Még egyszer köszönöm a visszajelzést.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról