:

Szerző: Barna József

2000. december 19. 15:35

Új ABIT KT7/KT7-Raid BIOS

[Filees!] Egyik kedves olvasónk hívta fel rá a figyelmemet, hogy sokakat érdekelhet az új KT7 BIOS. Az egyetlen ok, ami miatt a tegnapi BIOS-csokorba nem került bele az volt, hogy az AMDZone óva intett mindenkit annak használatától. Azonban időközben a hivatalos verzió is felkerült az ABIT honlapjára, mellyel - a visszajelzések alapján - már semmi probléma sincsen. Az új KT7/KT7-Raid nem béta (ver. WT) image file letölthető innen . Még egyszer köszönöm a visszajelzést.

[Filees!] Egyik kedves olvasónk hívta fel rá a figyelmemet, hogy sokakat érdekelhet az új KT7 BIOS. Az egyetlen ok, ami miatt a tegnapi BIOS-csokorba nem került bele az volt, hogy az AMDZone óva intett mindenkit annak használatától. Azonban időközben a hivatalos verzió is felkerült az ABIT honlapjára, mellyel - a visszajelzések alapján - már semmi probléma sincsen. Az új KT7/KT7-Raid nem béta (ver. WT) image file letölthető innen. Még egyszer köszönöm a visszajelzést.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 14:08

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.