Szerző: Barna József

2000. december 19. 15:35

Új ABIT KT7/KT7-Raid BIOS

[Filees!] Egyik kedves olvasónk hívta fel rá a figyelmemet, hogy sokakat érdekelhet az új KT7 BIOS. Az egyetlen ok, ami miatt a tegnapi BIOS-csokorba nem került bele az volt, hogy az AMDZone óva intett mindenkit annak használatától. Azonban időközben a hivatalos verzió is felkerült az ABIT honlapjára, mellyel - a visszajelzések alapján - már semmi probléma sincsen. Az új KT7/KT7-Raid nem béta (ver. WT) image file letölthető innen . Még egyszer köszönöm a visszajelzést.

[Filees!] Egyik kedves olvasónk hívta fel rá a figyelmemet, hogy sokakat érdekelhet az új KT7 BIOS. Az egyetlen ok, ami miatt a tegnapi BIOS-csokorba nem került bele az volt, hogy az AMDZone óva intett mindenkit annak használatától. Azonban időközben a hivatalos verzió is felkerült az ABIT honlapjára, mellyel - a visszajelzések alapján - már semmi probléma sincsen. Az új KT7/KT7-Raid nem béta (ver. WT) image file letölthető innen. Még egyszer köszönöm a visszajelzést.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról