Szerző: Bodnár Ádám

2000. december 19. 14:01

Globopolis: egy kattintás a harmadik évezredbe

[Globopolis] Már csak két hét és elérkezik az igazi ezredforduló pillanata. Természetesen, ezen a szilveszter éjszakán is nagyot lehet és kell is mulatni, de mint minden évben, most is felvetődik sokakban a kérdés: vajon hol van a legjobb buli a városban? A Globopolis.hu, a legújabb magyar nyelvű online programajánló és városkalauz igyekszik minden információt megosztani az érdeklődőkkel, akik ezen a kivételes estén egy emlékezetesen nagy partival szeretnék búcsúztatni a 2000-es évet.

Az internet felhasználók legnagyobb része már közvetlenül a világhálón keres megfelelő helyszínt a szórakozáshoz. Sokan minél több helyre akarnak ellátogatni, hogy részt vehessenek a legkülönfélébb koncerteken, rendezvényeken. Ehhez azonban elengedhetetlen a megbízható, pontos információ. Az internetet kortól és ízléstől függetlenül mindenki használja, ezért a Globopolis.hu külön kategóriákba sorolta a pubokat, kocsmákat, elegáns és kevésbé elegáns szórakozóhelyeket, éttermeket, szállodákat és minden olyan helyet, ahol óévbúcsúztató bulit tartanak.

Mivel a Globopolis.hu két platformon működik, az internetről és a WAP-funkciós mobiltelefonokról is elérhető, így minden érdeklődő kiválaszthatja az őt leginkább érdeklő programokat, rendezvényeket. A weboldal ingyenes e-mail szolgáltatásának (G-mail) köszönhetően a legjobb bulik sem maradnak titokban, hiszen egy elektronikus körlevél segítségével minden barát, barátnő, ismerős, rokon azonnal értesül a tervezett programokról.

A weboldal egy internet-alapú, speciális, naponta frissített online programajánló és városkalauz, amely segítségével a felhasználók könnyedén kiválaszthatják az őket érdeklő programokat, koncerteket, színházi előadásokat, kiállításokat, kulturális eseményeket, vagy egy jó éttermet. Továbbá a közeljövőben előreláthatólag lehetőség nyílik majd az online jegyrendelésre és asztalfoglalásra is. A Globopolis.hu azonban nem csak egy szokványos online városkalauz - érdekes és hasznos háttérinformációkat, visszatekintéseket, ajánlókat, kritikákat, elemzéseket, helyi érdekességeket közöl a weboldalon bemutatott programokról és helyekről, mindig szem előtt tartva az adott város jellegzetességeit is. Az oldal többnyelvű, a magyar mellett angolul és németül is megtalálhatóak a keresett információk.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.