Szerző: Bodnár Ádám

2000. december 18. 19:39

ATi interjú

A Sharky Extreme interjút készített David Orton-nal, aki korábban az ArtX-nél dolgozott, de ma már az ATi munkatársa (mivelhogy az ATi felvásárolta az ArtX-et). A kérdések főképp az ATi jövőbeli termékeie vonatkoznak.

Érdekesség, hogy a MAXX technológia kapcsán David azt nyilatkozta, hogy még ebben az évben előrukkolnak egy továbbfejlesztett MAXX megoldással. De hogy melyik termékükben láthatjuk ezt viszont, azt sajnos nem árulta el...

"MAXX technology is something that we are continuing to develop and we plan to have an even better MAXX this year."

Megjegyzem hardveres T&L esetén azért nem olyan egyszerű megosztani a feladatokat két chip között, mint korábban. Nem véletlen "dobták" a Radeon MAXX-ot az ATi mérnökei.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.