Szerző: Bodnár Ádám

2000. december 15. 19:05

GeForce2 Go interjú

Az NVIDIA a Comdex kiállítás előestéjén jelentette be GeForce2 Go videochipjét, amely a várakozások szerint végre a mobilgépekbe is eljuttatja az NVIDIA GPU-k erejét.

Az NVIDIA a Comdex kiállítás előestéjén jelentette be GeForce2 Go videochipjét, amely a várakozások szerint végre a mobilgépekbe is eljuttatja az NVIDIA GPU-k erejét.

Ennek kapcsán a HC.Gamer az NVIDIA-s Alain Tiquet-t és a mobilchipek piacán hagyományosan erős ATi képviselőjét, Ed Knight-ot kérdezte a két cég piaci viszonyáról és a mobil grafikus megoldások jövőjéről.

    "Az NVIDIA komolyan fenyegeti az ATI mobil piacon megszerzett pozícióit?

    ATI: Az látható, hogy az NVIDIA megcélozta a mobil és integrált grafikus chipek piacát, és komoly piaci részesedést kíván szerezni. Az ATI máris nagy tapasztalattal rendelkezik az asztali megoldásokhoz szánt chipek mobil változatba való átültetésében, és a jövőben is arra kíván koncentrálni, hogy minél gyorsabban kihozza a leggyorsabb chipek mobil változatát is.

    NVIDIA:A végső célunk az, hogy ezen a téren is a legjobbak legyünk, mindenki számára elérhetővé tegyük a legújabb technológiákat támogató megoldásainkat. "

Bár a kérdésekre adott válaszok új információkat nem nagyon tartalmaznak, azért a cikk megér egy kattintást.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.