Szerző: Barna József

2000. december 14. 20:06

Letölthető a Windows 2000 SP2 béta 1

[BetaNews] A Microsoft múlt héten küldte szét a Windows 2000 Service Pack 2 béta 1-es változatát. A végleges verzió megjelenése 2001 első negyedévében várható. Arról, hogy milyen javítások találhatóak a pack-ben, kimerítő beszámolót olvashatunk itt . Azonban mindenki figyelmét fel kell hívnunk arra, hogy ez a változat csupán béta , s így a használatából fakadó problémákért a Microsoft nem vállal felelősséget.

[BetaNews] A Microsoft múlt héten küldte szét a Windows 2000 Service Pack 2 béta 1-es változatát. A végleges verzió megjelenése 2001 első negyedévében várható. Arról, hogy milyen javítások találhatóak a pack-ben, kimerítő beszámolót olvashatunk itt. Azonban mindenki figyelmét fel kell hívnunk arra, hogy ez a változat csupán béta, s így a használatából fakadó problémákért a Microsoft nem vállal felelősséget.

A fájl, melynek mérete 99,5 MB, letölthető innen.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról