Szerző: Kovács Attila

2000. december 11. 20:51

Megújult az EIZO honlapja

A világ egyik legnevesebb -ha nem a legnevesebb- monitorgyártójának az EIZO -nak megújult a honlapja. Az új honlap már a kor követelményeinek megfelelően tele van igényes flash animációkkal illetve JavaScriptes menükkel.

A világ egyik legnevesebb -ha nem a legnevesebb- monitorgyártójának az EIZO-nak megújult a honlapja. Az új honlap már a kor követelményeinek megfelelően tele van igényes flash animációkkal illetve JavaScriptes menükkel.

A külcsíny mellett a belbecs is sokat változott. A monitorokat nagyon bőszavúan, de egyben lényegre törően mutatják be. Ezen felül minden egyes rövidítésről és EIZO-specifikus funkcióról megtudhatjuk, hogy mi is pontosan, ugyanis ha rákattintunk a szóra, akkor egy új ablakban a szó magyarázata jelenik meg. Az egyik leghasznosabb dolog, amely megnyerte teszésemet ezen az új honlapon, az egyes képernyők bemutatásánál található "Scanning frequencies" link. Erre rákattintva egy igen igényesen kidolgozott képet kapunk, amin megnézhetjük, hogy a monitor az egyes felbontásokat milyen képfrissítési frekvenciával és nem utolsó sorban milyen horizontális frekvneciával tudja elővarázsolni a különböző platformokon (PC, Macintosh, SUN Workstation).

a címlapról

dualsense

0

Bemutatkozott a PS5 kontrollere

2020. április 8. 12:30

A Sony az elődökhöz képest alaposan átrajzolt vezérlője DualSense néven debütál.