Szerző: sammer

2000. március 23. 03:20

Strategy First: Submarine Titans

A futurisztikus valósidejű stratégiai játék,

A futurisztikus valósidejű stratégiai játék, a Submarine Titans egy hatalmas vízalatti világban játszódik, ahol három civilizáció küzd a fennhatóságért. 2047-ben egy hatalmas üstökös csapódott a Föld felszínébe, és lehetetlenné tette a felszíni életet. Az emberiség majdnem a dinoszauruszok sorsára jutott, de pár ezer embernek jutott hely a föld alatti speciálisan kialakított menhelyeken, és az újonnan épült víz alatti városokban. A következő évszázadra az emberi faj alkalmazkodott az óceáni élethez (kopoltyúk, úszók stb - akkor már inkább az üstökös;) és két rivális civilizáció fejlődött ki. A két fél elkezdte begyűjteni a nyersanyagokat, és felépíteni hadiflottáját, mert tudták, hogy az összecsapás elkerülhetetlen. Közben egy harmadik faj is csatlakozott (kicsi a világ), és így már 3 emberi civilizáció küzd egymással a játék folyamán a túlélésért.
A Submarine Titans-ban a játékosnak egy civilizációt kell győzelemre vezetnie a 3D-s játéktérben. A környezet 5 mélységi szintre van osztva, amit jól ki lehet használni rejtőzködés vagy lesből támadás céljából. Aki játszott már az IG2-vel az hozzászokhatott, hogy a sok időrabló (de fontos) munkát a gép leveszi a játékos válláról (auto építés/fejlesztés). Úgy látszik kezd népszerűsödni ez a lehetőség, ugyanis a Submarine Titans-ban sem kell minden apró részletre figyelnünk, azokat a gép elvégzi helyettünk, így teljes mértékben a játék lényegére koncentrálhatunk. A játékhoz tartozó pályakészítővel bárki kreálhat magának egyéni pályákat.
A játék támogatja: 3D hangzás, 800x600-tól 1280x1024 felbontásig, 24 játékos játszhat egyszerre, kiadója a GT Interactive. Több infóért látogass el a játék honlapjára. Screenshotok:


Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról