Szerző: sammer

2000. március 22. 23:49

Delta Force 2 és az U.S. ARMY

Sokan érezték már közületek biztosan néhány játékról, hogy 'ez kezd nem csak egy játék lenni'. Úgy látszik, ezzel nem csak mi játékosok vagyunk így, hanem olyan méretű intézmény is, mint a U.S. ARMY. Ugyanis a NovaLogic minap megjelent sajtóközleményében arról olvashatunk, hogy az általuk fejlesztett akció játék , a Delta Force 2, elegendő alapokkal rendelkezik a U.S. ARMY egy kiképző projektjéhez. A NovaLogic szimulációs technológiája része lesz a Monterey-i, California, kiképző és oktató központ (TRAC) "Land Warrior" rendszerének, amelynek mindenekelőtt az a célja, hogy a hagyományos fegyver rendszerbe beépítsenek már meglévő modern elektronikai berendezéseket, fokozva ezzel a katonák hatékonyságát és túlélőképességét. A képbe úgy kerül a Delta Force 2, hogy tanulmányozni szeretnék, hogyan használható egy áttervezett kereskedelmi software mint kiképzési eszköz. A választás azért esett erre a software-re, mert a program már most rendelkezik sok olyan jellemzővel, amelyeket a kiképző központ akar használni a Land Warrior képzésben : hatalmas szabadtéri táj, valamint épületbeli és városi terep renderelése, multiplayer üzemmódban több mint 35 játékos lehet egy pályán (a DF2 50 játékost támogat), különböző időjárási körülmények, éjjel-látó, széles választéka a valós fegyvereknek (??) és teljesértékű küldetés szerkesztő. Bob Springer, a Novalogic elnőke, ezt nyilatkozta többek között : " A hadsereg nagyon intelligensen használja a fogyasztói piac csúcs technológiáit, hogy garantálja a legjobb minőségű kiképzést a katonái számára. Nagyon büszkék vagyunk, hogy tagjai lehetünk a Land Warror csapatnak. " Hát kiváncsi lennék rá amikor 35 terepruhás katona egérrel és billentyűzettel lövi egymást halomra. :)) Na meg arra, hogy mikor lesz hasonló a magyar hadseregnél is, mert akkor talán szivesen mennénk katonának. :))[forrás: BassLine]

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról

Hirdetés

AWS és microservice meetupokkal kezdjük az őszt!

2021. szeptember 19. 14:04

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.