Szerző: HWSW

2024. április 24. 10:30

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

Idén május 30-31-én Budapestre érkeznek a szoftverfejlesztés rocksztárjai, köztük a Google, a Spotify és az Ebay szakértői, hogy megosszák tudásukat. A két napos konferencia apropójából az IT-karrierrel és munkavállalással foglalkozó podcast- és meetup-sorozatunk, a Kraftie nyereményjátékot indít.

A Craft konferencia az egyetlen hazai, nemzetközi piacon is jegyzett technológiai konferenciánk, melyre több, mint 2000 szakember érkezik a világ minden tájáról. Fedezd fel a legfrissebb iparági trendeket, találkozz a szakma legnagyobb neveivel, és építsd ki szakmai kapcsolatrendszereidet!

craft-conference_(2)

A HWSW Discord szerverén, a “#craft-conf-jegyek” csatornán futó kvízben 2024. április 23. 12:00 és május 7. 12:00 között 5 egyszerű, tudásalapú kérdésre kell majd válaszolni. A minden kérdésre helyesen válaszolók között 5 db 1000 eurós, kétnapos Craft konferencia jegyet sorsolunk ki élőben, a HWSW május 8-i Kraftie meetupján, ahol a backend-fejlesztés jelene és jövője lesz a témánk, megvizsgáljuk, hogy milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik ezt a területet.

A játék részletes leírását, szabályzatát és a kérdéseket a HWSW Discord szerverén találod.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

4

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.