Szerző: mz

2000. december 5. 20:01

Díjnyertes a The E-Business Network

[Oracle] A The E-Business Network nyerte a Web Marketing Association által rendezett WebAwards 2000 verseny "legjobb információközlő webhely" díját. Ez a díj a versenyző vállalatok egyik legnagyobb kitüntetése, amelyet egy független és elismert internetszakértőkből álló zsűri minden évben a kivitel, innováció, tartalom, technológia, interaktivitás, navigálás és könnyű használhatóság szempontjából legjobbnak minősülő webhelynek ítél oda.

A Web Marketing Association által évente megrendezett, szakmai körökben komoly elismerést jelentő WebAwards Competition 2000 verseny a vállalati webhelyeket az internetes szabványokhoz és az iparág hasonló célú webhelyeihez képest ítéli meg. A The E-Business Network az e-business világszerte legjobb internetes információközlő hálózata, amelyet részben az Oracle Corporation és a Compaq Computer Corporation szponzorál.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.