Szerző: Barna József

2000. december 5. 17:08

Az NVIDIA újabb sikerekről számolt be

[Yahoo] Az NVIDIA mai bejelentése szerint a PC Magazine december 5-ikei számában megjelent High-end PC tesztben szereplő 14 gép mindegyike NVIDIA chipes grafikus kártyával volt felszerelve; természetesen beleértve a teszt győztesét, a PC Magazine Editors Choice címet elnyerő Micron Millennia MAX XP-t is.

[Yahoo] Az NVIDIA mai bejelentése szerint a PC Magazine december 5-ikei számában megjelent High-end PC tesztben szereplő 14 gép mindegyike NVIDIA chipes grafikus kártyával volt felszerelve; természetesen beleértve a teszt győztesét, a PC Magazine Editors' Choice címet elnyerő Micron Millennia MAX XP-t is.

A közlemény szerint a High-end PC-k piacán a Ziff-Davis 3D WinBench 2000 tesztprogramban nyújtott kimagasló teljesítményüknek köszönhetően a GeForce2 alapú kártyák alapkövetelménynek számítanak.

Amint azt Dan Vivoli, az NVIDIA marketingért felelős alelnöke elmondta: "Az OEM-einktől és a PC Magazintól kapott elismerés annak a megerősítése, hogy ma világviszonylatban az NVIDIA a 3D-s technológia vezetője. A jövőben is mi kívánjuk irányítani a piacot, csakúgy mint a teljesítménybeli kiválóság mércéjét felállítani."

a címlapról