:

Szerző: mrsla

2000. december 1. 20:46

Tovább folytatódik Kevin Mitnick üldözése

Állítólag a világ legdemokratikusabb, leginkább jogtisztelő országában, az Egyesült Államokban, a választási bohózat mellett tovább folytatódik Mitnick sárbadöngölése. A világ egyik legnagyobb hackerét, aki tudása és tehetsége javarészét különböző rendszerek feltörésére pazarolta és éveket töltött börtönben jogerős bírói itélet nélkül, s akit úgy engedtek feltételesen szabadon, hogy eltiltották mindenféle számítógéptől és a hozzákapcsolódó dolgoktól (de facto: dögölj meg Mitnick), most tovább ütik.

A neten édesapja segítségével felkínált néhány tárgyat árverésre. Ám az aukciókat az eBay-en, az amazon.com-on és a yahoo.com-on likvidálták. Egyedül a www.dutchbid.com vállalta fel az árverést. A dolog üzenete mindenki számára más és más. Mitnick szerint elég gázos, hogy az ő cuccait letiltják, de a fasiszta cuccokat nem. Számomra valami olyasmi, hogy amíg nem veszélyezteted a nagyvállalatok érdekeit, addig lehetsz fasiszta. Ámha borsot törsz az orruk alá akkor bizton számíthatsz arra, hogy állami segítséggel fognak kinyírni.

További infók www.index.hu

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 03:51

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.