Szerző: Bodnár Ádám

2000. november 28. 18:20

A Compaq Solutions Alliance program

[Mmd] A Compaq Computer Magyarország Kft. ma bejelentette a Compaq Solutions Alliance (CSA) program elindítását a magyarországi informatikai vállalkozások számára, amely az eBusiness megoldások fejlesztéséhez és szállításához szükséges támogatásokat és szolgáltatásokat nyújtja a partnereknek. A CSA program marketing és technikai támogató eszközök és szolgáltatások összességét tartalmazza a szoftverfejlesztő, a rendszerintegrátor és a tanácsadó vállalatoknak, akik a megoldásaikat Compaq platformokon fejlesztik és szállítják. Ehhez rendelkezésre áll a Compaq platformok széles skálája, beleértve az Intel, Alpha és Microsoft Windows NT/2000, Compaq Tru64 UNIX, Compaq OpenVMS, Linux és Compaq NonStop operációs rendszereket. A program már sikeresen működik Európa számos országában és mostantól a magyar vállalkozások számára is hozzáférhető.

A CSA program lehetõvé teszi, hogy a fejlesztések tervezési, és kivitelezési költségei jelentõsen csökkenjenek és a piacra vitel is sikeresebben történhessen meg.

"Ez a kezdeményezés jól mutatja a Compaq elkötelezettségét olyan innovatív programok biztosításához, amelyek az informatikai megoldásokat gyorsabban, alacsonyabb költségek és kisebb kockázat mellett képesek piacra vinni," mondta Orosz Attila, a Compaq Magyarország eBusiness megoldások és partnerekért felelõs vezetõje. "A CSA programon keresztül a partnerek nemcsak bekerülnek a Compaq globális ügyfélbázisának látókörébe, de megkapják a gyors és költséghatékony megoldások szállításához szükséges technikai és marketing támogatást is. A hazai informatikai cégek már várták egy ilyen program beindítását, így már a bejelentés elõtt regisztrált több vállalat, köztük az Eco.Net, a Unitis Rendszerház, a Hypermedia Systems, az Orion-Infotech."

Együttmûködés az Értékesítésben:
A CSA partnerek aktívan együttmûködnek a Compaq-al és a Compaq partnerhálózatával a megbízható, könnyen telepíthetõ és üzemeltethetõ eBusiness megoldások szállításában, továbbá a Compaq finanszírozási szolgáltatásával, a Compaq Financial Services-el a megoldáshoz szükséges finanszírozási konstrukciók felajánlásában.

Technikai tanácsadás és Portolási támogatás:
A fejlesztés, a tesztelés, vagy a finomhangolás során fellépõ kérdésekre Compaq tanácsadók állnak rendelkezésre a megoldás fejlesztésének minden fázisában. Az értékesítés elõtt a konfiguráció összeállításához, a költségbecsléshez, míg a technikai téren a portoláshoz, fejlesztéshez szükséges eszközök, szoftverek állnak rendelkezésre. Kiegészítésként a Compaq innovatív on-line információs kelléktára, az ActiveAnswers is elérhetõ, amely információkat és eszközöket biztosít az eBusiness megoldások tervezésének, kivitelezésének és üzemeltetésének egyszerûsítéséhez. A portolt alkalmazások fejlesztéséhez, teszteléséhez portolási központok érhetõk el, akár az Interneten keresztül is.

Marketing Programok:
A marketing program keretében a partnerek és megoldásaik bekerülnek a Compaq on-line, az Interneten elérhetõ adatbázisába, valamint jogosultak a CSA logo használatára, amellyel kiemelhetik üzleti kapcsolatukat a Compaq-al. Fejlesztési és demonstrációs céljaikhoz a partnerek jelentõs kedvezménnyel juthatnak Compaq hardverekhez és szoftverekhez.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról