Szerző: Bodnár Ádám

2000. november 28. 15:58

Pályázat Compaq szerverekért

[Mmd] A Compaq Computer Magyarország Kft. pályázatot hirdet szakközépiskolák részére. Webes alkalmazásokra várnak javaslatokat, és a legjobbak között Compaq webszervereket oszt szét a bíráló bizottság. Olyan, eredeti ötletek leírását várják, amelyeket Magyarországon még nem valósítottak meg, vagy a pályázat segítségével lényegesen továbbfejleszthetők. Kifejezetten tartalmi megoldásokra várnak javaslatot, nem grafikai terveket kérnek.

A kreatív ötleteket az infoHungary@compaq.com levélcímen várják Pályázat témamegjelöléssel. A pályamunkából derüljön ki az ötlet lényege, valamint a megvalósíthatóság módja. A bírálók előnyben részesítik azokat a munkákat, amelyek a mindennapi gyakorlatban is használható javaslatokat adnak, megvalósításuk működő üzleti alkalmazás, e-business lehet.

A pályázathoz mellékeljék az iskola nevét, címét, ha van, a szakképzés irányát, a felkészítő tanár és a javaslatot kidolgozó diákok nevét. A pályamunkáknak 2000. december 11-én 24 óráig kell megérkezniük, az eredményt a Magyar Nemzet december 18-i számában teszik közzé. Esetleges kérdéseiket feltehetik az infoHungary@compaq.com vagy ilona.pinter@compaq.com címen.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról