Szerző: sammer

2000. november 28. 06:34

Startopia interjú

A Daily Radar oldalain megjelent egy interú a Mucky Foot-nál dolgozó Gary Carr-ral, aki a készülő Startopia játék fejlesztésében vesz részt. A Mucky Foot név már ismerős lehet, ugyanis ők felelnek a múlt évben megjelent Urban Chaos nevű játékért is, a Startopia pedig a tervek szerint 2001-ben jelenik majd meg. Íme egy részlet (és a képek) az angol nyelvű interjúból:

Daily Radar: Kezdetnek mondj valamit a játék háttértörténetéről.

Gary Carr: A Startopia-ban az alaptörténet szerint te egy szervezet irányítója vagy, és elhatároztad, hogy régi elhagyatott űrbázisokat építesz újjá. Mivel az univerzum ezen területén nemrég még egy hatalmas intergalaktikus háború dúlt és döntötte romba a szebb napokat is megélt űrbázisokat, remek üzletnek bizonyul ezek helyreállítása.

A nagy méretű bázisok helyreállításához viszont rengeteg energia és munkás kell, ezért az lesz a feladatod, hogy munkára csábítsd a környező idegen fajokat, akik nagy segítségedre lehetnek a munkálatokban. Csak rajtad múlik, hogy hogyan irányítod az újjáépítést, iletve figyelemmel kell tartanod az idegen lények viselkedését is, mivel nem feltétlenül vannak egymással jó viszonyban. Ha felderíted ezeket a viszályokat, és minden életforma számára a legmegfelelőbb munkakörülményeket teremted akkor maximális nyereségre számíthatsz.


Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

Vimeo Record

1

Videós üzenetküldőt indít a Vimeo

2020. október 28. 08:46

Az ingyenesen használható vállalati megoldás az elnyúló megbeszéléseket, és hosszas emaileket hivatott kiváltani.