Szerző: sammer

2000. november 28. 06:34

Startopia interjú

A Daily Radar oldalain megjelent egy interú a Mucky Foot-nál dolgozó Gary Carr-ral, aki a készülő Startopia játék fejlesztésében vesz részt. A Mucky Foot név már ismerős lehet, ugyanis ők felelnek a múlt évben megjelent Urban Chaos nevű játékért is, a Startopia pedig a tervek szerint 2001-ben jelenik majd meg. Íme egy részlet (és a képek) az angol nyelvű interjúból:

Daily Radar: Kezdetnek mondj valamit a játék háttértörténetéről.

Gary Carr: A Startopia-ban az alaptörténet szerint te egy szervezet irányítója vagy, és elhatároztad, hogy régi elhagyatott űrbázisokat építesz újjá. Mivel az univerzum ezen területén nemrég még egy hatalmas intergalaktikus háború dúlt és döntötte romba a szebb napokat is megélt űrbázisokat, remek üzletnek bizonyul ezek helyreállítása.

A nagy méretű bázisok helyreállításához viszont rengeteg energia és munkás kell, ezért az lesz a feladatod, hogy munkára csábítsd a környező idegen fajokat, akik nagy segítségedre lehetnek a munkálatokban. Csak rajtad múlik, hogy hogyan irányítod az újjáépítést, iletve figyelemmel kell tartanod az idegen lények viselkedését is, mivel nem feltétlenül vannak egymással jó viszonyban. Ha felderíted ezeket a viszályokat, és minden életforma számára a legmegfelelőbb munkakörülményeket teremted akkor maximális nyereségre számíthatsz.


Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról