Szerző: Bodnár Ádám

2000. november 23. 19:48

MSI 850 Pro: alaplap a Pentium 4 processzorhoz

Az Intel Pentium 4 proceszor megjelenésével egyidőben az MSI bejelentette alaplapját, amely támogatja a legújabb Intel chipet.

Az Intel Pentium 4 proceszor megjelenésével egyidőben az MSI bejelentette alaplapját, amely támogatja a legújabb Intel chipet.

Az ATX kivitelű alaplapon a Socket 423 processzorfoglalaton kívül négy RIMM memóriaaljzat található, melyekbe legfeljebb 2 GByte Rambus DRAM memória helyezhető. Az Intel QDR technológia segítségével a memória adatáteresztő képessége akár 3,2 GByte/sec is lehet. A bővíthetőséget 1 AGP, 5 PCI és 1 CNR foglalat biztosítja.

Az Intel ICH2 southbridge egy kétcsatornás ATA33/66/100 vezérlőt, 4 USB port támogatását, hálózati vezérlőt és egy integrált ac'97 PCI audiovezérlőt biztosít.

További szolgáltatások:

  • D-LED: az alaplapon található 4 LED legfeljebb 16 hibakódot képesmegjeleníteni, ezzel elősegíti a gyors hibakeresést
  • PC Alert III: a szoftver segítségével folyamatosan nyomon követhető a számítógép állapot, beleértve a hőmérsékletet, feszültségszinteket, a hűtőventillátorok fordulatszámát és a memória állapotát
  • Suspend to RAM funkció
  • PC 99 és PCI 2.2 kompatibilitás
  • Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

    a címlapról