Szerző: Bodnár Ádám

2000. november 21. 13:13

Interaktív videoutazás Ally McBeal életében

[Mmd] A Be Here, amely a világon egyedül biztosít 360 fokos élő internetes videotechnológiát, , a FOX.com, valamint az Intel Corporation ma beszámoltak a FOX nagysikerű "Ally McBeal" sorozatának világhálós premierjéről, amelyen a nézők első alkalommal tehetnek interaktív 360 fokos utazást.

A 360 fokos technológia segítségével a műsor rajongói a színészek szemszögéből nézhetik a sorozatot, így megtapasztalhatják, milyen érzés tagja lenni a stábnak. A szórakoztató és műsorsugárzó média a jövőben ezzel az új kreatív eszközzel is elérheti a rajongókat, akik saját kezükbe vehetik a webes adások irányítását.

November 20-tól az allymcbeal.com vagy a FOX.com látogatói "beutazhatják" az "Ally McBeal" sorozat helyszíneit, köztük az irodát, a bárt, a tárgyalótermet és Ally lakását. A 360 fokos utazás az egész 2001-­es évadban a nézők rendelkezésére áll.

A Be Here iVideo szoftverével és az Intel Streaming Web Video szoftverével a rajongók elmehetnek a felvételre, és 360 fokos immerzív szögből nézhetik az "Ally McBeal" öt fő forgatási helyszínét. A rajongók minden részben interaktívan vezérelhetik, hogy az Unisexben szeretnének-e lenni, ahol Ally előadja trágárságait a munkatársakkal, vagy pedig a tárgyalóteremben, ahol kibontakozik a humor és dráma.

A 360 fokos webes sugárzás premierje első alkalommal kalauzolja el a nézőt a színfalak mögé és az "Ally McBeal" forgatási helyszínére. 360 fokos szögből nézve a felhasználónak fokozott interaktív élményben lehet része, a színész szemszögéből minden sarkot bejárhat, és megtapasztalhatja, milyen lehet részt venni az "Ally McBeal" forgatásán. A FOX.com és az allymcbeal.com látogatói benyithatnak a stúdióba, és "megleshetik" Ally McBeal életét.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról