Szerző: mz

2000. november 20. 19:44

Oracle Launch Box induló vállakozásoknak

[Oracle] Az Oracle bejelentette az Oracle Launch Box azonnali megjelenését. A speciális licenckonstrukciókból álló csomag kedvező árazásával az induló technológiai cégek, kockázati befektetők, inkubátorok és vállalkozásgyorsítók igényeit célozza meg.

Az Oracle Launch Box segítségével a feltörekvő cégek már tevékenységük kezdeti szakaszában a legjobb e-üzleti technológiát vezethetik be. A kezdő vállalkozásoknak jellemzően be kell érniük a "másodosztályú" technológiával, hiszen számos fontos feladatra kell egyszerre tőkéjüket fordítaniuk. Az Oracle Launch Box olyan egyszerű, de mégis teljes csomag, amely tartalmazza mindazt a technológiát, ami egy nagy teljesítményű, jól méretezhető webhely beindításához szükséges. A mérsékelt árú licenccsomag segítségével garantálható, hogy az értékes finanszírozási erőforrásokat a létfontosságú üzleti funkciók megvalósítására lehet fordítani a kezdeti informatikai beruházások finanszírozása helyett.

Az Oracle Launch Box egyike azoknak az első licenckonstrukcióknak, amelyek igazodnak a feltörekvő technológiai cégek igényeihez, illetve azoknak a kockázati befektetőknek az elvárásaihoz, akik segítenek beindításukban, és olyan technológiát szeretnének biztosítani számukra, amely által megbirkózhatnak a várható növekedés diktálta követelményekkel. Az Oracle Launch Box csökkenti a piacra bejutás nehézségeit, és segítségével a kezdő vállalatok erősebb versenypozícióból indulhatnak. Emellett az Oracle Launch Box beszerzésekor a kockázati befektetők, inkubátorok és vállalkozásgyorsítók a portfóliójukba tartozó cégek körére vetítve összevonhatják a licencek darabszámát, és így csökken átfogó kockázatuk.

Az Oracle Launch Box három különböző licencelemből áll:
– Egy rögzített áras licenccsomag, amely mindent tartalmaz, ami egy nagy tranzakcióvolumeneket kezelni képes, jól méretezhető webhely kialakításához szükséges.
– Egy összevont rendeléses árkedvezmény-konstrukció, amelynek értelmében a kockázati befektetők, inkubátorok és vállalkozásgyorsítók a portfóliójukba tartozó cégek számára beszerzett szoftverlicencek számát összevonhatják, és azokat kedvezményesen szerezhetik be.
– A kockázati befektetők, inkubátorok és vállalkozásgyorsítók rugalmasabban licencelhetik az Oracle Exchange szoftvert, így jobban kihasználhatják az Oracle vezető online piaci szoftverének lehetőségeit.

A promóciós árazású Oracle Launch Box a tervek szerint mostantól 2001. február 28-ig lesz kapható nemzetközi viszonylatban.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról