Szerző: mz

2000. november 20. 19:48

Oracle oktatási portál

[Oracle] Az Oracle Corporation Oracle Learning Network néven beindította az Oracle adatbázis-adminisztrátoroknak, alkalmazásbevezetőknek és fejlesztőknek szánt oktatási portálját. Az Oracle Learning Network az osztálytermi és az on-line oktatás integrált modelljét kínálja. Az oktatási hálózaton elsőként elérhető szolgáltatás a Professional Subscription, amely egy központilag üzemeltetett, és kizárólag az interneten keresztül elérhető, haladó szintű Oracle-ismeretekkel rendelkező szakembereknek szánt oktatási szolgáltatás.

Az Oracle Learning Network Professional Subscription segítségével azok a profi Oracle-szakemberek, akik szeretnék tovább tökéletesíteni informatikai ismereteiket, elérhetik a legújabb termékek oktatási anyagait, a technológiai fejlemények ismertetőit és az Oracle képesítési programjának vizsgára felkészítő anyagait. Az új szolgáltatás több száz órányi komoly és színvonalas anyagot kínál, a szolgáltatásra előfizetők pedig szabadon megválaszthatják a kívánt tanulási módszert: oktatók vezette e-osztályok (eClasses), saját tempóban elsajátítható e-oktatási anyagok (eStudy) vagy e-szemináriumok (eSeminars); ezek mindegyike kihasználja az internet "bármikor, bárhonnan" elérhető jellegét.

Az Oracle Learning Network által kínált tartalmat eleve a web sajátosságainak megfelelően állították össze, és multimédiás oktatóprogramokat, demókat és gyakorló teszteket tartalmaz, valamint alkalmat kínál az oktatókkal és a többi hallgatóval való online csevegésre; mindez tovább gazdagítja és mélyíti a tanulási lehetőségeket.
Az Oracle Learning Network Professional Subscription egyéves előfizetési díja 1195 dollár.

Az on-line tanulás elve igencsak aktuális, hiszen ma valóban "internetes sebességgel" jelennek meg az egyre újabb szoftverek, néha olyan rohamos tempóban, hogy a fejlesztőknek és adatbázis-adminisztrátoroknak még nem is volt idejük a korábbi verzió megfelelő megismerésére, és máris megjelenik a következő változat. Az Oracle Learning Network olyan oktatási erőforrást kínál az Oracle-szakemberek számára, amely felgyorsítja szakmai fejlődésüket, és lehetővé teszi informatikai ismereteik napi szinten tartását; ráadásul úgy képezhetik magukat tovább, hogy ehhez nem kell kilépniük irodájukból, és a nap bármely időpontjában, elfoglaltságaikhoz igazított ütemezésben tanulhatnak.
Az Oracle Learning Network Professional Subscription által kínált tanfolyamok a maximális rugalmasság érdekében egy órás modulokból állnak. A szolgáltatás előfizetői ugyanazt a tananyagot sajátítják el, mint amivel az Oracle saját szaktanácsadóit és fejlesztőit képzi.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

Vimeo Record

1

Videós üzenetküldőt indít a Vimeo

2020. október 28. 08:46

Az ingyenesen használható vállalati megoldás az elnyúló megbeszéléseket, és hosszas emaileket hivatott kiváltani.