:

Szerző: sammer

2000. november 20. 06:57

Tribes 2 játékmódok

A Sierra Studios oldalán megjelent néhány információ a Tribes 2 játékmódjairól:

  • Bounty -- Ez a mód olyan mint az egyszerű deathmatch, azzal a különbséggel, hogy egy játékos egyszerre csak a kijelölt cél ellenséget üldözheti, és csak akkor kereshet magának új célpontot, ha az előzőt sikeresen elintézte. Amennyiben a játék alatt olyan játékost ölsz meg aki nem a te célpontod, vagy nem egy téged üldöző player (őt is kinyirhatod) akkor büntetést kapsz.

  • Flag Hunters -- Valószínűleg ez a legélményesebb játékmódja a Tribes2-nek. Ez hasonló a Capture The Flag játékhoz, csak itt mindegyik játékos magával hordozza a saját zászlóját, és értelemszerűen az a cél, hogy minél több ilyen zászlót összegyűjtsünk az által, hogy leőljük a hordozóját. Ez a zászlórablásos mód több változatban is játszható lesz.

  • Capture and Hold -- Ez az előző részből megismert játékmód, ahol helyszíneket kell birtokba vennünk, és minél tovább megtartanunk, amiért időegységenként értékes pontokat szerezhetünk.

  • Rabbit -- Ez is egy nagyon élvezetes módnak ígérkezik, ugyanis Rabbit módban csak egyetlen zászló van. A zászló egyszerre egy játékos birtokában lehet, aki időegységenként pontot kap érte egészen addig, amíg magánál tudja tartani. Nem nehéz elképzelni egy ilyen játékot 16 playerrel, ahol mind a 15 egyre vadászik :).

  • Siege -- Egy klasszikus játékmód, ahol az egyik csapatnak egy objektumot kell megvédenie, amíg a másik teamnek értelemszerűen ezt be kell vennie. Sikeres ostrom után ez a szerep megfordul
Galériánkban (számos új képpel együtt) 74db képet nézhetsz meg a játékról.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról