:

Szerző: Ady Krisztián

2000. november 18. 15:27

Klipsch V.2 -400 ProMedia teszt

Ha valakinek az előbb említett Videologic rendszer mosolyt csalt volna az arcára, annak itt egy

Ha valakinek az előbb említett Videologic rendszer mosolyt csalt volna az arcára, annak itt egy másik teszt, mely már picit komolyabb rendszerről szól.

A Klipsch ProMedia .v2-400 rendszere kifejezetten PC-k mellé lett fejlesztve olyanok számára, akik a valódi hangzást szeretik, nem holmi máanyag dobozokból hallható prüntyögést kívánnak hallgatni.
A rendszer teljesítménye lenyűgöző, a 4x60W és a 160W-os subwoofer magáért beszél. A 4x60 nem elírás, ez a rendszer nem mai darab már. Megjelenésekor nem voltak még 6-csatornás hangkártyák. A rendszer megkapta a THX minősítést is, mely szintén egyedülálló a maga nemében.
Mindezek mellett ára meglepően alacsony, mindössze 250$. Bővebb információért olvassátok el a tesztet.
[SystemLogic.net]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 09:08

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.