Szerző: Bodnár Ádám

2000. november 16. 22:42

Comdex: A Turtle Beach igyekszik a számítógépes zenehallhatás rajongóinak kedvében járni

A színvonalas audiotermékeiről ismert Turtle Beach a Comdex kiállításon két olyan terméket is bemutatott, melyek segítségével kényelmesebbé válhat a számítógépes zenehallgatás.

A színvonalas audiotermékeiről ismert Turtle Beach a Comdex kiállításon két olyan terméket is bemutatott, melyek segítségével kényelmesebbé válhat a számítógépes zenehallgatás.

Az AudioStation Remote (ára 69.95 dollár) távirányító és a mellékelt Voyetra AudioStation szoftver segítségével a számítógép távirányítású hifi-toronnyá alakítható. A távirányító segítségével a számítógépre telepített audiolejátszó szoftver akár 30 méter távolságból is irányítható, a jelek falon és akár plafonon is képesek áthatolni. A távkapcsoló ezen felül bármilyen szórkoztatóelektronikai eszközzel, TV-vel, hifi-toronnyal, DVD-játszóval képes együttműködni.

A könnyen telepíthető SonicLink (ára 129.95 dollár) szintén a számítógépetől való fizikai elszakadást segíti. A készlet egy RF adóból és vevőből áll, az adót a számítógép kimenetére kell kötni míg a vevőt az otthoni audiorendszerrel kell összekötni. A számítógépes lejátszószoftver irányítását kényelmesebbé teendő a készlethez mellékelik a fentebb ismertetett távirányítót is.

Az AudioStation Remote és a SonicLink egyaránt kapható a jelentősebb amerikai üzletekben.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

Vimeo Record

1

Videós üzenetküldőt indít a Vimeo

2020. október 28. 08:46

Az ingyenesen használható vállalati megoldás az elnyúló megbeszéléseket, és hosszas emaileket hivatott kiváltani.