Szerző: sammer

2000. március 21. 21:10

Freedom: First Resistance

A Red Storm Entertainment bejelentette következő projektét,

A Red Storm Entertainment bejelentette következő projektét, a Freedom: First Resistance nevű third-person nézetű akció és kaland játékát, ami Anne McCaffrey Freedom regényire alapul. A játék arról szól, hogy egy idegen faj elárasztotta a Föld bolygót, és pár nap alatt kolóniákat hozott létre. Minden szervezett földi védelem összeomlott, az összes kormány és katonai szervezet megsemmisült, és minden nagyváros elpusztult, a gazdaság összeomlott. Itt vége is lehetne a történetnek, de pár élelmes embercsoport megmenekült. A bolygót most egy ideiglenes vezetőség irányítja, emberek akik behódoltak az idegeneknek, de a menekültek egy része ellenállókká csoportosult, akik szembeszegülnek az idegenekkel. Ezek a független harcosok, gerillák, és egyéb fölkelők a hatalmon lévő irányítók erejét igyekeznek megtörni. Az ellenállóknak nincs kitermelhető energiaforrásuk, de van egy nagyszerű harcosuk, Angel Sanchez akinek meg vannak a képességei szembeszállni a hatalommal.
A játékban titkok, harcok, puzzle-k megoldása ;) és párbeszédek segítségével vezethetjük Angelt és társait keresztül az alienekkel töltött küldetéseken. A megjelenés 2000 végére várható.
Íme pár kép, állítólag a játékhoz vannak, de nem érdemes kinagyítani őket:



Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról