Szerző: Vörös Péter

2000. november 14. 11:38

Comdex: Oracle-Compaq együttműködés az Oracle 9i Application-nel kapcsolatban

A Microsoft egyik legősibb ellenfele immár együttműködik a Microsoft egyik legősibb szövetségesével: a mindkét cég által forgalmazandó eszköz hardver része a Compaq ProLiant DL360 két-processzoros szerver lesz, míg a szoftver az Oracle korábban már bejelentett Oracle 9i (operációs rendszer nélküli) alkalmazása. A várható szállítási idő december.

Ellison nem hagyta ki azt a megjegyzést a Microsoft-tal kapcsolatban, hogy az MS a Windows 2000-rel szeretne még jobban behatolni a vállalati piacra, márpedig a Windows 2000 32 millió sor kódja több és bonyolultabb, mint az IBM MVS mainframe operációs rendszere. Szerinte a Microsoft-nak az egyszerűsítésre és nem a bonyolításra kellett volna törekednie.

A megállapodás nem kizárólagos jellegű: Larry Ellison, az Oracle elnök-vezérigazgatója szerint hamarosan hasonló bejelentések lesznek a Sun Microsystems ill. a Hewlett-Packard-dal kapcsolatban.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

Vimeo Record

1

Videós üzenetküldőt indít a Vimeo

2020. október 28. 08:46

Az ingyenesen használható vállalati megoldás az elnyúló megbeszéléseket, és hosszas emaileket hivatott kiváltani.