:

Szerző: Bodnár Ádám

2000. november 13. 16:40

Comdex: Az ESS bemutatta Canyon3D-2 audiochipjét

A Comdex kiállításon az ESS bejelentette legújabb generációs hangchipjét, melyet asztali és hordozható gépekbe egyaránt ajánl. A Canyon 3D-2 PCI kivitelű bővítőkártyákon 2001 elején lesz hozzáférhető.

A Canyon 3D-2 audiochip a sikeres Canyon 3D alapjaira épül és olyan kényelmi szolgáltatásokat kínál, mint a magas- és mélyhang kiemelés, hardveres equalizer.

A kártyák várhatóan S/PDIF ki- és bemenettel is el lesznek látva. A Canyon 3D-2 támogatja a Sensaura HRTF 3D, ZoomFx, MacroFX és EnvironmentalFX technológiákat. A chip teljesen DirectX 8 és DirectSound3D kompatibilis, képes a ma ismert szinte összes hangszabvány (I3DL2, A3D 1.0, EAX 1.0, EAX 2.0) kezelésére.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 18:19

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.