:

Szerző: Vörös Péter

2000. március 21. 18:43

Opera 4.0 Beta 1!

Újdonságok: e-mail kliens, 128-bites titkosítás, támogatás a Hypertext Markup Language 4.0, Hypertext Transfer Protocol 1.1, Extensible Markup Language, Wireless Markup Language, JavaScript 1.3, ECMAScript-hez ill. cascading style sheet-ekhez és Secure Sockets Layer 2 ill. 3-hoz; a korábbiaknál könnyebb portolás más operációs rendszerekre; lehetőség arra, hogy egy HTML fájlt számos PowerPoint-szerű bemutató képernyőre bontsunk; és egyéb apróságok ... Ha ez összeáll, akkor újra nagyot dob a kis norvég cég. A végleges változat várható megjelenése: a II. negyedévben. Letöltés itt .

Újdonságok: e-mail kliens, 128-bites titkosítás, támogatás a Hypertext Markup Language 4.0, Hypertext Transfer Protocol 1.1, Extensible Markup Language, Wireless Markup Language, JavaScript 1.3, ECMAScript-hez ill. cascading style sheet-ekhez és Secure Sockets Layer 2 ill. 3-hoz; a korábbiaknál könnyebb portolás más operációs rendszerekre; lehetőség arra, hogy egy HTML fájlt számos PowerPoint-szerű bemutató képernyőre bontsunk; és egyéb apróságok ... Ha ez összeáll, akkor újra nagyot dob a kis norvég cég. A végleges változat várható megjelenése: a II. negyedévben. Letöltés itt. [ZDNN, PC World]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 20:44

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.