Szerző: sammer

2000. november 6. 04:59

Kiadó nélkül maradt a Digital Anvil Conquest: Frontier Wars játéka

A Digital Anvil legújabb játékát, a Conquest: Frontier Wars-t mégsem a Microsoft fogja kiadni mint ahogy az egyértelmű lett volna, hanem egy megállapodás értelmében a Digital Anvil-nak új kiadót kell keresnie a még készülő játékához. Az egy hónappal a befejezés előtt álló Conquest: Frontier Wars egy 3D-s valós idejű világűrben játszódó stratégiai játék. Három teljesen különböző idegen faj egyikének irányítását vehetjük a kezünkbe, hogy hatalmas hadsereget építve, új területeket felderítve és bekolonizálva végül uralmunk alá vonhassuk az egész galaxist. A Conquest: Frontier Wars-ban minden klasszikus stratégiai játékban megtalálható elemet beépítettek, mint a nyersanyag kitermelést, a fejleszthető termelő és hadi eszközöket és a kereskedelem lehetőségét is.

Conquest: Frontier Wars shotok:


A Conquest jelenleg kiadót keres, és hamarosan meg fog jelenni egy játszható demó a játék képességeinek demonstrálására. A Digital Anvil közben folytatja a többi játékának fejlesztését, amik a Loose Cannon, a Freelancer és a Freelancer Online, amelyeket a Microsoft fog kiadni 2001-ben.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

Vimeo Record

1

Videós üzenetküldőt indít a Vimeo

2020. október 28. 08:46

Az ingyenesen használható vállalati megoldás az elnyúló megbeszéléseket, és hosszas emaileket hivatott kiváltani.