Szerző: sammer

2000. november 6. 04:59

Kiadó nélkül maradt a Digital Anvil Conquest: Frontier Wars játéka

A Digital Anvil legújabb játékát, a Conquest: Frontier Wars-t mégsem a Microsoft fogja kiadni mint ahogy az egyértelmű lett volna, hanem egy megállapodás értelmében a Digital Anvil-nak új kiadót kell keresnie a még készülő játékához. Az egy hónappal a befejezés előtt álló Conquest: Frontier Wars egy 3D-s valós idejű világűrben játszódó stratégiai játék. Három teljesen különböző idegen faj egyikének irányítását vehetjük a kezünkbe, hogy hatalmas hadsereget építve, új területeket felderítve és bekolonizálva végül uralmunk alá vonhassuk az egész galaxist. A Conquest: Frontier Wars-ban minden klasszikus stratégiai játékban megtalálható elemet beépítettek, mint a nyersanyag kitermelést, a fejleszthető termelő és hadi eszközöket és a kereskedelem lehetőségét is.

Conquest: Frontier Wars shotok:


A Conquest jelenleg kiadót keres, és hamarosan meg fog jelenni egy játszható demó a játék képességeinek demonstrálására. A Digital Anvil közben folytatja a többi játékának fejlesztését, amik a Loose Cannon, a Freelancer és a Freelancer Online, amelyeket a Microsoft fog kiadni 2001-ben.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról