Szerző: bzd

2000. november 4. 20:46

Danger Den: REV 6.1 vörösrézből

Úgylátszik a REV6.1-nél megismert elrendezésben nem csak én láttam fantáziát, ugyanis a házi készítésű és "profi" hűtőblokkok jelentős része készül hasonló belső kialakítással. Erre egy ragyogó példa a Danger Den-féle blokk, amit a tökéletes REV 6.1-nek is nevezhetnénk: alapanyaga nagy tisztaságú vörösréz, a csonkjai idális hosszúságúak és a blokk keményforrasztással van összeillesztve, így 1000 psi-nél nagyobb nyomást is kibír, tehát nemcsak a hatásfoka jó, hanem rendkívül megbízható is.

A blokkot az Overclockers Australia tesztelte (akik sokszor linkelik a nálunk megjelenő brutális dolgokat is:) Összességében véve meg voltak vele elégedve, igaz a hűtő aljának a polírozása lehetne jobb is és (amint az várható is volt) a spirális elrendezésű blokk jobbnak bizonyult nála.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról