:

Szerző: mz

2000. november 2. 21:42

Powerware 9170 UPS

[East Side] Az Invensys Power Systems – Secure Power bejelentette a Powerware 9170 UPS-t. A moduláris és méretezhető Powerware 9170 UPS megbízható, 24 órás tápellátás-védelmével megfelel a középkategóriás számítógépek egyre növekvő igényeinek.

A Powerware 9170 a legmagasabb színvonalú megbízhatóságot egyesíti a legalacsonyabb költségekkel a 3–18 kVA közötti teljesítménytartományba tartozó UPS-ek piacán. A kettős konverziós online UPS egyszerűen, további tápegység- és akkumulátormodulok hozzáadásával bővíthető, így együtt növekedhet az IT rendszerrel. Az eredetileg 3 kVA-os rendszerként vásárolt egység kapacitása egészen 18 kVA-ig bővíthető, a helyigény jelentős növekedése nélkül. A Powerware 9170 N+X tápellátási és ésszerű redundanciaopciójának köszönhetően kiváló tápellátás-védelmet nyújt, kizárva a rendszer szintű, egy ponton bekövetkező meghibásodás lehetőségét.

A Powerware 9170 további tulajdonságai:

  • saját beépített operációs rendszer
  • nagy hatásfokú üzemmód, amely energiaköltség-megtakarítást biztosít a kevésbé kritikus időszakokban
  • felhasználóbarát LCD kijelző
  • két, sokféle kapcsolati berendezéssel, többek között az új SNMP/Web adapter kártyával is kompatibilis kommunikációs slot
  • a teljesítményhez képest rendkívül kis helyigény, kapacitása egészen 18 kVA-ig növelhető egy szabványos számítógép rack helyigénye mellett
  • CheckUPS szoftvercsomag CD ROM-on

A torony vagy rackmount egységként is választható 9170-es november közepétől kerül forgalomba a régióban.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 08:29

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.