Szerző: sammer

2000. március 21. 06:36

Drakula felébred

Egy a sok népszerű és maradandó horror legendából most a játékfejlesztők kezébe került. A Dreamcather Games bejelentette a legenda folytatását Dracula: The Resurrection néven PC-re. A játék a történet klasszikus "hősén" alapszik, és hat évvel az után kezdődik, hogy drakula megsemmisült a nap fénye által. Bár Jonathan megmentette a feleségét, Minát mielőtt teljesen vámpír lett volna, de valamennyi fertőzés még a vérében maradt.
A házaspár azóta Londonban él. Egy nap amikor Jonathan hazaér, nem találja a feleségét sehol, csak egy levelet, amit ő hagyott. Mina azt írta, hogy nem tud már többé ott maradni, és elutazott Erdélybe. Jonathan miután elolvasta a levelet, követte őt a Borgo Pass-ba, és Drakula kastélyát kereste, de amikor megtalálta rá kellett jönnie, hogy Drakula visszatért, és Minát örökre magához láncolta. Technikai részletek:

- Moziminőségű élethű képek
- Kísérteties zene
- Phoenix VR technológia a 360 fokos panorámalátáshoz
- 2D és 3D grafika kombinációja(?) és animációk
- minimum gép: P166, 32MB RAM, W95

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról