:

Szerző: mz

2000. november 2. 21:27

Közös Oracle - Sun - Veritas problémakezelő központ

[Oracle] Három vezető számítástechnikai cég, a VERITAS Software Corporation, az Oracle és a Sun Microsystems hogy kibővítették nemzetközi ügyfél-támogatási szövetségüket, és így most Nagy-Britanniában is helyi műszaki szakemberek segítik a Joint Escalation Center (JEC) nevű nemzetközi problémakezelő központ munkáját.

A jelenleg a kaliforniai Pleasanton városában működő JEC éjjel-nappal, a hét minden napján az ügyfelek rendelkezésére áll. Az eddigi tapasztalatok szerint a központ közel felére csökkenti az ügyfél számára azt az időt, amit a problémák megoldása igénybe vesz. A JEC kibővítése a VERITAS, Oracle and Sun májusban bejelentett kezdeményezésének részét képezi, és célja a VERITAS Software, az Oracle és a Sun megoldásait alkalmazó ügyfelek problémamegoldási igényeinek gyorsabb kielégítése.

Az együttműködés keretében mindhárom cég vezető támogatási szakértőket küld a JEC-be, akik a világ legkülönbözőbb pontjain dolgozó ügyfeleket segítik együttműködtethetőségi kérdéseik megoldásában. A külföldi ügyfelek a három cég bármelyikének helyi támogatási számát hívhatják, ahol az ügyeletes a több gyártó termékeit érintő problémákat továbbutalhatja a JEC hatáskörébe. A Nagy-Britanniában és Észak-Amerikában dolgozó szakemberek egyetlen közös felelős vezető alá tartoznak, és a nap huszonnégy órájában együttműködve biztosítják a kritikus fontosságú problémák megoldását.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 15:38

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.